Foredrag om vejr og klima

Anders Brandt - TV 2 VEJRETHar du et arrangement, er i en forening eller måske en på uddannelsesinstitiution – og vil vide bare lidt mere om vejr, vind, spændende vejrfænomener, klimaet, hvordan vi laver vejrudsigter på TV 2 VEJRET. Eller måske har brug for en større sammenhængende undervisningsdag om det, der ligger bag vejret – nemlig meteorologien. Så holder jeg en række foredrag, som måske kunne være noget for dig.

Foredragene har typisk en varighed på 1-2 timer – men hele undervisningsdage er også en mulighed.

Vejret – TV 2 VEJRET – og vejrfænomener
Et foredrag, hvor du bliver taget med hele turen rundt – fra en lille dreng på Grønland til TV 2 VEJRET via hvordan en sky dannes og vind opstår – til snestormen i 1978/79 og decemberorkanen i 1999. Blot for at nævne nogle af de ting dette foredrag kommer omkring.

Klima
Kom med bag om den forøgede drivhuseffekt, klimaproblematikken, konsekvenser og fremtidsscenarier for det ændrede klima vi lige nu oplever.

Vejrfænomener
Her kan du få et skræddersyet foredrag om det eller de vejrfænomer du ønsker. Det kan være storme og stormfloder, snevejr og snestorme, torden, og skybrud eller måske isvintre gennem tiderne.

Vejr – der interesser dig
Her kan jeg byde på et foredrag, der passer til din forening eller virksomhed. Det kan være om alt fra løbevejr, sejlervejr, flyvevejret, planteavlervejret, forsikringsvejret etc.

Du kan kontakte mig på anders@anders-brandt.dk