Løb

Løb er ikke kun at deltage i løb, løbe langt og blive bedre og bedre – en stor del af det er også komme ud og få noget god gammeldags frisk luft, mærke vejret, tænke sig om, få en snak, eller møde nogle af de søde og rare mennesker, som jeg er stødt på i forbindelse med de løb, jeg har deltaget i – og så selvfølgelig at holde sig i en nogenlunde form.

Efter at holdt mig bare lidt i form ved at spille fodbold, er jeg inden de seneste år begyndt at løbe – og som motivation til at holde mig i en relativ god form, har jeg stort set altid et marathonløb forude.

Siden jeg begyndte at løbe i 2011 er det foreløbigt blevet til 56 marathonløb – med det første i Hamburg i maj 2011 – og det foreløbigt seneste Copenhagen Marathon i maj 2019.

Ind imellem har der været både store citymarathons og så en række af de små cannon-ball-marathons – der begge har deres charme og berettigelse.

Af største løbeoplevelser er BMW Berlin Marathon – som er løbet tre gange – men også Haspa Hamburg Marathon er et flot løb – ligesom både TUI Mallorca Marathon og Marathon des Alpes-Maritimes Nice-Cannes blev løbet langs umanerligt flotte ruter.

Min bedste tid på de 42,195 km er 3t:36m i Berlin i 2013 – men mange af især de mindre løb er løbet i omkring 4 timer. Absolut længst tid blev brugt i Hannover i 2015 ved Christian Hottas marathon nummer 2.300, hvor tiden blev 5t:38m.

Du kan se Alle mine marathonløb her